fiat plus

De ce cardul FIAT Plus

Avantaje – Prin Cardul Fiat Plus beneficiezi oricând şi de câte ori doreşti de:

  • Reducere la tariful de manoperă
  • Reducere la piesele de origine
  • Promoţii dedicate
  • Produse de merchandising dedicate

Când pot beneficia de avantajele cardului?

Imediat ce ai intrat în posesia cardului electronic poţi beneficia de avantajele suplimentare.

Cardul este transmisibil?

Da. Cardul este personalizat pe serie saşiu, în cazul revânzării autovehiculului, noul proprietar beneficiind de avantajului cardului.

Cum intru în posesia cardului?

Completând formularul de solicitare card de mai jos, vei primi pe email cardul electronic, care trebuie prezentat la fiecare intrare in service, la orice reparator autorizat Auto Italia participant la program.

Ți-ai luat cardul FIAT Plus? Completează formularul aici!

Date titular


Date autovehicul


Confirmare

Alege unitatea service de unde vrei sa ridici cardul tau FIAT.

Am luat la cunoștință că datele mele cu caracter personal vor fi prelucrate de SC Auto Italia Impex SRL, împreună cu dealerii săi autorizați, în scopurile pentru care au fost furnizate și în concordanță cu Politica de confidențialitate. Am înțeles că am dreptul să solicit accesul, rectificarea, restricționarea, portabilitatea sau ștergerea datelor personale precum și dreptul de a mă opune prelucrării acestora, inclusiv dreptul de a-mi retrage consimțământul exprimat, adresând o cerere la privacy@autoitalia.ro. Am fost informat/ă că pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale am dreptul de a ma adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, București) și instanței de judecată competente.

PROGRAM DEDICAT AUTOVEHICULELOR CU O VECHIME MAI MARE DE 4 ANI, IEŞITE DIN GARANŢIE.
Alătură-te comunității Fiat Service

Pin It on Pinterest